Welke provider: Ziggo of KPN?

Mediaboxkopen

Het is voor velen een belangrijke vraag: Ziggo of KPN. Een provider kiezen is niet altijd makkelijk. Ze lijken erg op elkaar, maar verschillen wel in kleine details. Welke details zijn dan van belang voor jou? 

Ziggo of KPN?

Overeenkomsten

Wat zijn de overeenkomsten tussen Ziggo en KPN? Het zijn beide twee bedrijven die zich inzetten om innovatief te zijn. Ze willen beide het beste voor de klanten. Hierdoor proberen ze telkens nieuwe programma’s applicaties en technieken te ontwikkelen. Ook zijn ze vrij goedkoop. Ze bieden beide lage prijzen, voor een hoge kwaliteit. Ook dit maakt het moeilijk om te kiezen. In prijs verschillen ze niet zoveel van elkaar. Hiernaast zijn ze allebei de grootste providers van Nederland. Dit komt doordat de klantcontact erg goed geregeld is. Ze hechten beide waarde an een goede klantenservice. Heb je last van een storing? Maak je geen zorgen want deze providers zul jou snel mogelijk helpen. 

Verschillen

Om een keuze te maken tussen de Ziggo en KPN, is het handig om te weten wat de verschillen zijn. Een grote verschil tussen Ziggo en KPN is het internet die ze aanbieden. Ziggo biedt kabelinternet en Kpn biedt glasvezel internet  en DSL internet aan. Dit is het punt waar het verschil opmerkelijk duidelijk wordt. Glasvezel en DSL zijn iets sneller dan kabelinternet. Hierdoor scoort KPN gemiddeld een 7,8 en Ziggo een 7,4 voor internetsnelheid. Voor velen is een en klein beetje snellere internet erg belangrijk. Hierdoor kiezen ze al snel voor KPN. Echter is het ook belangrijk om meerdere factoren mee te rekenen. Denk hierbij aan de kortingen en acties die aangeboden worden. Een iets sneller internet hoeft niet meteen beter te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *