Tips & tricks voor het gratis downloaden van films

De meesten van ons willen misschien onze avonden vullen met een film, ongeacht waar je bent. Je hoeft niet elke keer in de bioscoop te zijn als je een film wilt kijken. Met elk apparaat is het eenvoudiger geworden om films gratis te bekijken of te downloaden. Er zijn veel apps, websites en platforms beschikbaar voor gratis filmdownloads. Met deze tools voor het downloaden van films kunt u films bekijken, zelfs als u op reis bent, thuis of waar dan ook met behulp van uw computer, smartphone, tv, enz.

Gratis films downloaden

We vertrouwen meestal op webbrowsers om dingen van internet te downloaden op onze computers of smartphones, in plaats van bijvoorbeeld het gebruik van torrents. Dus, ook in het geval van films, geven de meeste gebruikers de voorkeur aan de downloadmethode van de browser om films gratis te downloaden. Dit bespaart u de installatie van afzonderlijke apps voor elk platform. In plaats daarvan kan één enkele website voldoende zijn om u alle gratis films te laten downloaden die u tegelijkertijd kunt downloaden. Hier zijn er een aantal.

Popcornflix

Popcornflix is gewoon een online platform dat kan worden gebruikt om gratis films over het hele universum te bekijken of downloaden. U hoeft geen zelfstandig programma te installeren . In plaats daarvan kunt u eenvoudig doorbladeren en films en shows krijgen die worden vermeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juridische aspecten, omdat het filmdownloadplatform deze films legaal aanbiedt.

Popcorn Time (Aanrader voor Android)

Popcorn Time is een gratis te gebruiken Open Source filmstreamingservice, beschikbaar op meerdere platforms. De Android-versie ervan heeft een vergelijkbare gebruikersinterface als in de pc-versie en wordt geleverd met gratis en snelle BitTorrent directe streaming. U kunt films bekijken met de ingebouwde filmspeler door te streamen. Op de online site kun je gratis films downloaden en later bekijken op de native player op je smartphone.

Downloaden via torrents

De nieuwste manier om films te downloaden is via torrents. Het enige wat hiervoor nodig is, is een torrent client en een magnet URL. Deze links zijn te vinden via het internet. Wanneer u bijvoorbeeld zoekt op ‘torrent sites’ dan zullen er veel resultaten tevoorschijn komen. Over het algemeen zijn deze bestanden betrouwbaar, maar het kan geen kwaad om er even een virusscanner overheen te halen.