Hoe moet je Office 2019 downloaden

Microsoft Office Home & Student 2019

Office 2019 downloaden is niet heel ingewikkeld. Dit kan je al doen door een paar stappen uit te voeren. Doordat Office een groot uitgebreid pakket is duurt het wel een paar uur voordat de gehele download klaar is. Echter kan je hierna meteen met dit programma aan de slag. Op het moment dat je het pakket besteld hebt dan krijgt je automatisch een mailtje met een code. Door deze code online in te voeren op de site van Office kan je direct de download uitvoeren. Het downloaden gebeurt direct je hoeft hiervoor geen handelingen uit te voeren. Het is wel van belang dat je WIFI hebt op het moment dat je dit pakket wilt installeren anders werkt deze namelijk niet. 

Business

Welke applicaties krijg je allemaal

Wil je Office 2019 downloaden, dan krijg je de volgende apps op jouw computer;

• Word,

• Excel,

• PowerPoint,

• OneNote,

• OneDrive,

• Outlook,

• Lync,

• Publisher en

• Access. 

Met dit uitgebreide pakket kan je aan de slag om verslagen te maken in Word of grafieken te maken in Excel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor de thuisgebruiker kan je gewoon met de begin functies werken deze zijn makkelijk te begrijpen. Het is echter ook mogelijk om met veel moeilijkere functies te gaan werken. Dit pakket is zowel geschikt voor bedrijven als voor particulieren. Vaak is het pakket zelfs noodzakelijk als je normaal verschillende dingen wilt bewerken of maken. Het fijne aan dit pakket is dat het een eenmalig bedrag is dat je betaald. Nadat het pakket is aangeschaft hoef je dus nooit meer geld te betalen om gebruik te maken van alle applicaties. 

Hot Pursuit PC Origin key

Verschillende Licenties

Bij het Office 2019 downloaden zijn er verschillende licenties die je kan kopen. Het is dan heel belangrijk dat je weet wat voor een laptop je hebt. Voor een laptop van Apple of een iMac is een andere licentie nodig. Dit komt doordat Apple gebruik maakt van een ander besturingssysteem. Alle applicaties werken echter precies hetzelfde en kosten ook evenveel. Dan zit er ook nog een verschil tussen een Office Home of professional pakket. Bij Office Home krijg je alleen de meest gebruikte applicaties dit kan ideaal zijn voor alle thuisgebruikers. Bij Office Home krijg je de applicaties Word, Excel, Powerpoint en OneNote. Bij het professional pakket krijg je alle applicaties die Windows jou te bieden heeft. De extra apps die je dan krijgt zijn: Outlook, Publisher, Access en Lync.