Heren accessoires kopen bij by LYDIAN

bylydian.nl

Beste lezer, in dit artikel bespreken we de meeste toffe, hippe en unieke sieraden webshop. Het aanbod, kwaliteit van het product e.d. komen ook van pas in dit artikel. Het artikel is vanuit een samenwerking met bylydian.nl tot stand gekomen.

Wat is het aanbod?

Het aanbod bij by LYDIAN kent geen grenzen. Van portemonnee tot aan kettingen, alles is verkrijgbaar bij deze aanbieder. De meeste producten bevatten een 925 sterling zilver eigenschap. Zilver is een van de meest passende materialen voor mannen. Door de kleur, stevigheid en duurzaamheid is het een mooi materiaal om het te dragen.Zilver is een van de materialen die glimt, nog veel meer dan witgoud. Daarnaast is het goedkoper in relatie tot goud of witgoud

De Zegelring

Zegelring voor heren behoort tot mijn favoriet. Ik heb ongeveer een half jaar geleden een zegelring besteld en heb de initialen van mijn vader hierop laten graveren. Het eindresultaat heeft een glimlach op mijn gezicht gebracht. Ik had niet verwacht dat het zo mooi eruit zou zien!

Zilveren heren ring

De zilveren heren ring bij by LYDIAN kent verschillende grootten, formaten en kleuren. De bestseller is de variant met steen. Deze steen heeft overigens verschillende grootten, kleuren en varianten. De verschillende varianten zijn: onyx, zirkonia en agaat.

Onyx stenen hebben meestal een zwartere uitstraling en een wat stoerdere uitstraling in vergelijking tot zirkonia en agaat steen.

De zirkonia steen heeft een wat glanzender uitstraling, denk hierbij aan rode en blauwe kleuren. Terwijl de agaat stenen fellere kleuren bevatten, zoals groen en rood.